Monday, 17 October 2011

dream high (korean drama)

taip by syafiqah izzati paderr 17:49

hey peeps ! nothing to say . aku bosan gile so update blog lah kann :)
okay-okay . korunk tahu tak kalau aku dah suke satu cerita KOREA aku akan cuba untuk carik lamanweb yang ade buat cerita korea, haihh , bila dah jumpe rase macam bestt . 
sebab aku boleyh tengok ending cerita tuh . haiihh . yela . dah tengok episod pertama , mesti carik episod terakhir pulakk . tak lah aku menghabiskan mase dok depan komputer menghadap cerite korea 24jam , betul kann ??
okay . dulu sebelum tertagih dengan cerita DREAM HIGH . aku sebok dok carik cerita FULLHouse . then bile dah jumpe aku tengok episod pertama , then amik lagi satu jam lagi untuk tengok episod yang terakhir . yeehaa . jadi lah macam aku . tengok cerita korea secara online hanye menghabiskan mase selam 2jam sahaja . then aku akan rase bosan tengok cerite korea . oh . pelik lah perangai aku ni .okay-okay 

aku amik sedikit lagi time too update pasal cerita DREAM HIGH  , nak tengok gambar tak 

okay lets goo 







okay . now aku bagi tahu one by one character nye okayy 
arreasso ?


Name: Taecyeon / 택연 / 옥택연 / Ok Taec Yeon / Beast / Jimseung / 짐승 / OkCat / 옥캣
Birthdate: 1988-12-27
Birthplace: Seoul, South Korea
Height: 185cm
Weight: 76kg
Blood type: AB
Group:2pm




Name: Suzy / 수지 / Su Ji
Birthdate: 1994-10-10
Height: 166cm
Weight: 47kg
Group:miss A


Name: Kim Soo Hyun / 김수현
Birthdate: 1988-02-16
Birthplace: South Korea
Height: 180cm
Weight: 65kg
Blood type: B




Name: Ham Eun Jung / 함은정
Birthdate: 1988-12-12
Birthplace: South Korea
Height: 167cm
Weight: 47kg
Blood type: O


heyhey . ade lagi 2 orang tapi aku taktahu lah name full dorang
sorry :'(


 Name: ??? / IU
* Real name: ??? / Lee Ji Eun
* Profession: Singer, actress
* Birthdate: 1993-May-16 (Ternyata IU dongsaeng, hehehe)
* Height: 162cm
* Weight: 43kg
* Blood type: A
* Star sign: Taurus 

IU Profile Foto drama Dream High As  Kim Pil Sook
*ni ha gamba IU :)

IU In pemain Dream High Korean Drama As Kim Pil Sook
*ni pulak gamba IU time dia berlakon dalam citer DREAM HIGH sebagai PILSUK

Name : Jang Wooyoung

Role in 2PM : Sub Vocal, Dancer

Nickname : Boo-ung-ee (Owl)

Date of birth : 30th April 1989

Height : 178cm

Weight : 65kg

Blood Type : B



okay . rase nye semua aku dah terang kan . so goodnite
byebyee







0 12 sayang kann aku :D:

 

Syafiqah Izzati Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea