Wednesday, 9 November 2011

contest aku , dia dan kamu

taip by syafiqah izzati paderr 18:29
Bildschirmfoto-2010-07-15-um-09.29.50_large

hey all readers :)
aku nak join satu contest ni . . tadi aku dok cek blog orang . tuptup aku terbaca blog someone ni ade buat contest so . aku pon nak join lah :)


contest ni dibuat oleh daya
hadiah nye menarik . so aku join lah 



yeahh . aku pilih gamba ni untuk join contest ni :)

okay-okay . dalam gamba ni ade dalam 5 orang ladies , termasok aku .
huh . dorang kwan yang gempak !
and ni pon gamba mase dekat KLIUC . 

ok . yang paling tinggi tu name Syazana , sebelah dia Fatin . Dieja . aku yang comel tuh :)
then sebelah aku pulak Ayu :)





0 12 sayang kann aku :D:

 

Syafiqah Izzati Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea