Monday, 31 October 2011

wow

taip by syafiqah izzati paderr 16:15
Keeping a Promise ♥

heyy peeps !
watcha doing :)
sekarang aku baru tahu yang justin bieber ni artis keluaran YOUTUBE 
ehh same macam najwa latif lah
dorang jadi popular sebab beribu or berjuta orang views 
ehh . gile lah . maknenye aku nak jadi pernyanyi just upload kat utube suda .
asalkan buat lagu sendiri then banyak orang views . popular lah kau !
n . dengar citer ade budak umur 13tahun pon same . tapi dia berasal dari Amerika Syarikat lah. ouh lagu dia kat utube lebih 40 juta views . ouh . amik kau xD .

n kalau korang dengar Era korang tahu lah c(: 
ni pun kebetulan aku bukak era then terdengar lah pulok :'D
hehe , name dia maybe JASON CHEN :o
ensem ke ? entah korunk carilah lah sendiri XD

Ehh , kejapp 


ensem tak ? hee


0 12 sayang kann aku :D:

 

Syafiqah Izzati Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea