Monday, 24 October 2011

happy day #2

taip by syafiqah izzati paderr 16:39
Tumblr_ltcbdzlsiz1qeuyelo1_500_large

hey peeps !
aku ade story nak share ni . mari-marilah dengar :)
"sweet tapi tak couple"
sumpah aku cakap aku suke gile bile dengar ayat ni daripada mulut ELLY .
yeahh :)
"kau ibarat roti dan aku umpama susu, biarpun adunan kite berbeza tetapi tetap serasi bersama"
yeahh . ayat ni aku jumpe mase bace buku ROTI CICAH SUSU :))
konferm awesomee babe :)

yeahh . esok exam . macam mane nak jawab entahlah . hee . redha je lah ap yang keluar esok . HIKHOK . byee


0 12 sayang kann aku :D:

 

Syafiqah Izzati Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea