Sunday, 25 September 2011

SEminar fokus A

taip by syafiqah izzati paderr 22:29




hallo ! selamat hari BERBAHAGIA !!
HEHE . okeyh okeyh , skunk fiyka nak citer tentang . ap yang terjadi ketika fiyka berada di UNIVERSITI MALAYA ! wahh . fiyka pergi UM buat pertama kali . buat ap ea kat sana ? fiyka ad SEMINAR FOKUS 'A' untuk CANDIDATE PMR lah :)
yeahh ,, 


fiyka malas nak taip panjang lebar . just nak cakap ap yang terjadi kat UM je .
okeyh , first , kene perli dengan JAISY punye group . okeyh fiyka sedar sape fiyka . so takyah nak perli-perli orng okay . pk bagus sangat leeettuuww
eeeuwww :)
hehe . pergi dengar seminar kann . dapat jumpa macam-macam ragam meyh. biasalah dengan group FAKHIRA tu . okeyh GEDIKSS sesangat lee /:p 
benci lah jugok . tapi ap boleyh buat terima jelah .
nak tahu nak tahu tak ?

masa dengar seminar . ad sorang MAMAT ni . ENSEM ? boleyh lah tahan . BANYAK CAKAP ? boleyh tahan jugak . SAKITKAN HATI ORNG ? wahh . selalu . yela sampah sendiri pon baling kat orng ke ? 
adooiyyaii MANUSIA lah katakan .
PERAMAH ? yesyes peramah sangat weyh ! 
okey-okey . dy tegur fiyka ke ? ade lah . TIME NAK PINJAM KALKULATOR . TIME NAK PINJAM BUKU . yeahh . n tak lupa jugak TIME PENSEL DIA JATUH . sape yang ambil ? fiyka jugak . tapi atleast dy BERADAB . sebab ? ucapkan TERIMAKASIH
eehh . fiyka lupa nak snap gamba dy . ALOLOLO . soorryy guys . takleh tunjuk KETAMPANAN dia . hehe


okay-okay . NOW . KLIMAKS OF THE STORY 
 mase pukul 4.00 hingga 4.15 adalah time kitaorang BREAK FOR KALI KEDUA . minum petang . naktahu tak . time tu fiyka HANG DENGAN AZUAN lah . hehe . taksangka nak pulak dia HANG dengan fiyka 
ala lagi pun time tu ad SYAZANA dengan AMIRA lah . so jangan anggap kitaorang dating pulak ye . tapi yang paling sengal nye . adelah sorang mamat ni cakap FIYKA DAN AZUAN COUPLE ? ehh , sape yang sebarkan FITNAH NI ?
okay okay fiyka dengan AZUAN takde APA-APA HUBUNGAN MELAINKAN HANYA HUBUNGAN SEBAGAI KAWAN okay ? get it ?
ouh ya . agaknya korang buat andaian ni sebab tengok fiyka dengan AZUAN rapat semacam eh time break tadi ? ok sudah terang bukan . okeyh lah GOODNIGHT ! 




0 12 sayang kann aku :D:

 

Syafiqah Izzati Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea